Selskapsmenyer

Selskapsmenyer

For grupper, min. 15 pers. Bestilling av meny seinest 2 uke før ankomst.

 

Forretter

Frisk asparges med Coppaskinke

ristede pinjekjerner, lun hollandaise saus

Allergener: egg, soya, pinjekjerner, melk

Kr. 135,-

Kyllingbryst

syltet squash og paprika, karridressing

Allergener: sesam, soya, melk, egg

Kr. 128,-

Havets fristelser

grillet scampi og kamskjell, handpillede reke, krepsehaler og husets aioli

Allergener: skalldyr, melk, soya, egg, bløtdyr

Kr. 140,-

Ostegratinert klippfisk

chilisyltet kepaløk og paprika, sprøstekt bacon

Allergener: melk, fisk, soya, egg

Kr. 138,-

Supper

Husets fiskesuppe a la nage

laks og scampi

Allergener: gluten, melk, skalldyr, fisk, selleri, soya, bløtdyr

Kr. 134,-

Fiskeretter

Klippfisk med sprøstekt Coppaskinke

 safransaus

Allergener: fisk, melk, soya,

Kr. 315,-

Grillstekt Breiflabbmedaljong

 skalldyrskumsaus

Allergener: fisk, soya, selleri, gluten, skalldyr, bløtdyr

Kr. 310,-

Grillstekt Laks og Torsk

beurre blanc

Allergener: fisk, soya, melk

Kr. 285,-

Husets Bacalao

Allergener: fisk

Kr. 295,-

Kjøttretter

Svinemedaljonger surret med spekeskinke

pesto bearnaisesaus

Allergener: soya, egg, melk

Kr. 305,-

Urtestekt lammelår

lamme sjy

Allergener: melk, soya, selleri, gluten

Kr. 295,-

Indrefilet av okse

rødvinssaus

Allergener: soya, selleri, gluten, melk

Kr. 325,-

Ovnsbakt kyllingbryst med urter

paprikasaus

Allergener: soya, melk

Kr. 285,-

Potetvalg til hovedrettene:

ovnsbakt amandine potet, råstekt potet gratinert med ost, fløtepotet og persillepotet(kokt)

Desserter

 

Sjokoladefondant

bær og vaniljeis

Allergener: gluten, melk, egg

Kr. 138,-

Himmelske frukter marinert i vaniljeconsomme

sorbet

Allergener:

Kr. 125,-

Creme Brulle

peppermarinerte jordbær

Allergener: egg, melk

Kr. 139,-

Dessert tallerken a la Fjellstua

Allergener: melk

Kr. 140,-

Sjokoladekonfekt

 4 stk assortert hjemmelaget sjokolade fra Pralina

Allergener: melk, spor av nøtter

Kr. 95,-

Skulle dere ha spesielle meny ønsker så lager vi selvfølgelig det, såfremt råvarene kan skaffes.