Restaurant Meny 18:00-21:00

Restauranten onsdag – lørdag:

Forretter

Byens beste Fiskesuppe

(har også glutenfri suppe)

Allergener: gluten, soya, melk, selleri, fisk, skalldyr, citrus

Kr.134,-

Lun parmaskinke og chevre

bringebær vinaigrette, ristet pinjekjerner

 Allergener: svin, melk av geit og ku, pinjekjerner

Kr.136,-

Røkt laks fra Frøysagarden med asparges

                                                                               Pepperrotmajones , pinjekjerner

Allergener: melk, egg, citrus,smør,soya

         Kr. 139,-

Fiskeretter

Klippfisken

ovnsbakt klippfisk i form med bacon, potetstappe og chilisylta løk

Allergener: fisk, soya, melk, egg

Kr. 285,-

Ovnsbakt torsk med chorizo smør

hjemmelaget potetstappe.

Allergener: fisk, soya, melk, svin.

Kr. 288,-

Stor Fiskesuppe

(har også glutenfri suppe)

Allergener: fisk, skalldyr, gluten, selleri

Kr.245,-

Kjøttretter

Kyllingfilet surret med bacon

paprikasaus.

Allergener: svin, soya, fløte,paprika, løk

Kr.284,-

Fjellstuas biff av okse indrefilet 

Rødvinssaus

Allergener: smør, melk, soya

Kr.315,-

Bunkers burger

bacon, ost, aioli og chips

Allergener: soya, melk, gluten, egg, sesam, valmuefrø, spor av peanøtter og soya

Kr.199,-

Til hovedrettene kan du velge mellom ovnsbakt amandine, pommes frites, hjemmelaget potetstappe, kokt potet eller ris.

Dessert

Vaniljeis med lune bjørnebær

eggelikør

Allergener: melk, citrus, egg, spor av nøtter

Kr.132,-

Sjokoladefondant

 vaniljeis

Allergener: melk, egg, gluten, spor av nøtter

Kr. 135,-

Husets Ostekake

bringebærsaus,bær.

Allergener: fløte,smør, gele

kr 128,-

Sjokoladekonfekt

4 stk ass. hjemmelaga sjokolader fra Pralina

Allergener: melk, spor av nøtter, hasselnøtter

Kr 85,-

(Barnemeny gjelder barn t.o.m 12 år)

Flyge torsk

Allergener: fisk, soya, smør

Kr.145,-

Trappe biff

Allergener: soya ,smør

Kr. 157,-

Pølse og hjemmelaget potetstappe

Allergener: melk, spor av peanøtter og soya

Kr.105,-

Vegetar wok med kasjunøtter

ris

Allergener: soya, kasjunøtter

Kr.245,-